ODDAJA - Aktualno

stran: 1, 2
Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 17.05.2019 09:20

V oddaji Aktualno smo vas povabili v Preddvor! V nedeljo namreč pripravljajo prireditev Veslanje za otroške sanje, ko bodo poleg že tako pestrega dogajanja svečano splavili še tri nove čolne na jezeru Črnava.


posnetek 8959 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 22.04.2019 10:01

V današnji oddaji Aktualno vas smo dvajset čez deveto povabili na tek junakov 3. nadstropja! Letos bodo namreč na teku 4 mostov tekli tudi otroci, ki so se zdravili ali pa se še vedno zdravijo na hemato-onkološkem oddelku pediatrične klinike v Ljubljani. Ivo in Valerija Čarman, ki male bolnike že vrsto let obiskujeta in obdarujeta v času Miklavža, sta se odločila, da to svojo dobrodelnost še nadgradita. Povezala sta se z mamicami rakcev in olimpijci, nastala pa je res lepa zgodba, ki se bo pisala 15. junija v Škofji Loki.


posnetek 9762 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 25.03.2019 12:35

Škofjeloški zdravstveni dom ima dve novi ambulanti družinske medicine in nov rentgen, za zaposlene pa so uredili tudi čajno kuhinjo in kolesarnico. Nove pridobitve so odprli v petek, kaj prinašajo vsem nam, pa v oddaji Aktualno. Spregovorili bomo tudi o prostorski stiski zdravnikov - koncesionarjev.


posnetek 9215 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 14.03.2019 10:26

Nekdanji hotel Transturist bo, kot vse kaže, po letih propadanja vendarle dočakal lepše čase! Lani sta ga kupila Janez Kadivec in Milan Markovič, povezana v podjetje Hotel Lonca, z njim pa imata lepe načrte. Stavbo so že očistili, kdaj se bo začela prenova in kakšen bo novi hotel, pa v oddaji Aktualno. Da bomo o njem govorili danes, pa tudi ni naključje - prav danes mineva namreč že 14 let, kar je hotel v Škofji Loki zaprt


posnetek 9538 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 26.02.2019 09:20

Škofjeloška občina se je lotila priprave novega občinskega prostorskega načrta! Pobude občanov so zbirali do 11. februarja; koliko in kakšne so prejeli ter kateri postopki jih čakajo še v nadaljevanju, pa nam je v oddaji Aktualno povedala Tatjana Bernik.


posnetek 8274 KB

stran: 1, 2
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE
Najboljša domača

Glasujte za najboljšo domačo!

Sorina izbranka

Glasujte za Sorino izbranko!