ODDAJA - Kul družba

Kul družba

Kul družba

datum objaveObjavljeno / 21.07.2019 17:30

Kul družba je bila pevka MILA, akademska glasbenica poljskih korenin, ki že dobro desetletje živi in ustvarja na Gorenjskem. Kako podobni oziroma različni smo Slovenci in Poljaki, kateri so njeni najljubši kotički na obeh koncih Evrope in še čem smo klepetali z MILO v oddaji Kul družba.


posnetek 17093 KB

Kul družba

Kul družba

datum objaveObjavljeno / 28.04.2019 17:30

V oddaji Kul Družba smo se s škofjeloško modno kreatorko Jasmino Gregurič potepali po Kazahstanu. Jasmina je deveto največjo državo sveta spoznala po zaslugi glasbenega zvezdnika Dimasha Kudaibergna in dueta Bastau Group, na povabilo njihovega menedžerja Alpamysa Sharimova pa se je, kot njihova glavna stilistka, udeležila azijskega filmskega festivala, se sprehajala po rdečih preprogah, postala pokroviteljica lokalne sirotišnice in odkrila nekaj zanimivih navad domačinov, ki so ji na svoj način zlezli pod kožo.


posnetek 13019 KB

Kul družba

Kul družba

datum objaveObjavljeno / 24.03.2019 17:30

V poznem nedeljskem popoldnevu je Radiu Sora čas za nekaj Kul družbe - družbe, ki skuša približati različne kulture, brisati meje, podirati stereotipe in skrbeti za zanimive zgodbe ljudi... Tokrat smo povezali Slovenijo in Zambijo; z nami je bila botra na daljavo Majda Mihovec.


posnetek 5351 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE