ODDAJA - Nedeljski gost

stran: 1, 2, 3, 4
Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 03.03.2019 09:20

Na nedeljski klepet smo tokrat povabili Bogomirja Dolenca, ultramaratonskega tekača, ki smo ga lani spoznali v okviru projekta 42 maratonov v 42 dneh, letos pa bo športno - tekaško zgodbo za pomoč Malim vitezom še nadgradil s tekom okoli Slovenije. O tem, kaj ga žene v takšne ekstreme, o treningih, ki ga čakajo in tudi o tem kako in kje bomo z njim lahko tekli za dober namen smo z Bogomirjem Dolencem klepetali na Sorinih frekvencah.


posnetek 17087 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 24.02.2019 09:20

V tokratnem nedeljskem klepetu smo gostili legendarnega slovenskega pevca Janeza Bončina Benča.


posnetek 24495 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 19.02.2019 14:12

V Žireh se je napisalo veliko zgodb, ki so pomembno vplivale na delovanje kraja in življenje ljudi. Ena takšnih je tudi zgodba o Etiketi, ki se je iz skromne Trakotkalnice razvila v eno vodilnih podjetij na področju etiketarske grafične industrije. Del te poti je krojil tudi naš nedeljski gost Martin Eniko, ki je v knjigi z naslovom 'Pot, ki ji ni kraja', pozabi utrgal številna dejstva o Etiketi in pionirskem delu na področju tiskarske industrije v Žireh.


posnetek 16135 KB

Knjigo o nastajanju Etikete - Pot, ki ji ni kraja, lahko kupite pri Martinu Eniku (040-425-121), ob tej priložnosti pa se avtor še enkrat zahvaljuje vsem, ki so mu pri knjigi pomagali, še posebej pa Etiketi in direktorju Primožu Kokalju.

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 10.02.2019 09:12

Pokal Loka je ta konec tedna v ospredju v teh naših krajih, zato smo tudi oddajo Nedeljski gost obarvali smučarsko. Naša gosta sta bila mlada smučarja Martin Križaj in Gašper Kemperle, ki sta se prav tako kalila na Pokalu Loka, Martin je stal tudi na stopničkah, ta konec tedna pa zastopata slovenske barve na olimpijskem festivalu evropske mladine v Sarajevu. Marsikaj zanimivega sta nam povedala o smučanju, tekmovanjih in Pokalu Loka. Prisluhnete jima!


posnetek 15717 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 27.01.2019 10:07

Na nedeljski klepet smo tokrat povabili Bronjo Žakelj, avtorico romana Belo se pere na devetdeset. Novinarko, ki se odlično znajde v svetu bančništva. Ljubljančanko, ki je čisto malo tudi Žirovka in damo, ki so ji knjige že od ranega otroštva zelo pri srcu:


posnetek 16662 KB

In mi v to, skupaj z njo, trdno verjamemo, kot tudi v to, da po svoji pisateljski plati še ni rekla zadnje besede. Z Bronjo Žakelj se je pogovarjala Jana Jenko. In še krajša, radijska različica:


posnetek 16391 KB

stran: 1, 2, 3, 4
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE
Sorina izbranka

Glasujte za Sorino izbranko!