ODDAJA - Nedeljski gost

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 26.03.2017 09:20

Irma Dolinar je lastnica salona in blagovne znamke Sevilla – energija, zdravje in lepota ter ustvarjalka naravnih izdelkov namenjenih razvajanju našega telesa, čutil in duše. Je mojstrica Reikija in terapevtskih masaž, ki poživijo duha in telo, pa tudi gostiteljica številnih zanimivih dogodkov, ki v Žiri prinašajo nekaj svežega in drugačnega. Pa tudi naša tokratna nedeljska gostja!


posnetek 21954 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 19.03.2017 09:20

V tokratni oddaji Nedeljski gost bomo na kratko poklepetali z mlado glasbeno skupino iz Reteč, ki nosi ime White Blackout.


posnetek 24624 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 13.03.2017 08:10

Pred današnji nedeljski mikrofon smo povabili Bernardo Škrabar, detektivko in direktorico Detektivsko – varnostne agencije. V medijih so jo opisali kot slovensko determinatorko, sama zase pravi, da je detektivka z mehkim srcem in železno voljo, Tanja Barašin, ki se je z njo pogovarjala, pa dodaja, da je predvsem zelo prijetna sogovornica.


posnetek 25538 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 05.03.2017 09:20

Na kratek nedeljski klepet smo tokrat povabili Tanio Mendillo, zanimivo sogovornico s posebno življenjsko zgodbo, ki preprosto navduši. Tanja je rojena Kranjčanka ter umetnica, ki je svojo ustvarjalno pot začela v svetu mode, lepote, ličenja in stiliranja. Zadnja leta njeno življenje predstavlja predvsem fotografija, čeprav se je pri študiju odločila za ekonomijo… a sta imela življenje in usoda pri tem drugačne načrte.


posnetek 19082 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 26.02.2017 09:20

Luka Košir iz Šentjošta je mladi chef, ki prisega na lokalne sestavine, slednje pa zna pripraviti in ponuditi na toliko različnih načinov, da ljubitelje dobrega vedno znova navduši. Kuharski mojster, ki se zaveda, da je kvalitetna lokalna sestavina privilegij in, da je pristen okus vedno najboljši, bo naše brbončice razvajal v nedeljskem klepetu.


posnetek 15317 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE