ODDAJA - Nedeljski gost

stran: 1, 2, 3, 4
Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 21.04.2019 09:20

Jasmina Gregurič je modna oblikovalka, ki s svojimi unikatnimi kreacijami navdušuje številne slovenske estradnike in ljubitelje mode. Je Škofjeločanka, ki je z unikatnimi plašči - slednji veljajo za njen zaščitni znak - najprej navdušila britanskega pevca Karla Michaela iz šova The Voice, nato pa z njimi osvojila še menedžerja njej ljubega kazahstanskega pevca Dimasha Kudaibergna in vzhajajočih zvezdnikov dueta Bastau Group. O modi in ustvarjalnosti, o zvezdniškem statusu in rdečih preprogah v Kazahstanu, o izzivih, ki se jih bo nekoč lotila in ostailh malenkostih, ki delajo življenje lepo smo z Jasmino Gregurič klepetali v oddaji Nedeljski gost.


posnetek 24124 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 14.04.2019 10:08

Nedeljsko klepetavi smo bili tokrat z Darjo Reichman, igralko Prešernovega gledališča Kranj, ki vedno navduši z interpretacijo različnih likov, v teh dneh pa njen igralski talent lahko občudujemo v predstavi Zabava za Borisa.


posnetek 15578 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 07.04.2019 09:20

Ob koncu letošnje skakalne sezone se je v Planici od aktivne tekmovalne kariere poslovil tudi Žirovec Tomaž Naglič, član Smučarsko - skakalnega kluba Alpina Žiri. O smučarskih skokih, tekmovanjih, uspehih in zadnjem spustu po hrbtišču planiške velikanke smo z njim klepetali v oddaji Nedeljski gost.


posnetek 13783 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 31.03.2019 09:20

V oddajo Nedeljski gost smo na Radiu Sora povabili olimpijca Uroša Bernika in Simono Gaser, ki sta se s specialne olimpijade v Abu Dhabiju vrnila z medaljami! Slišali smo tudi, kaj o njima pravita očeta, svoje pa sta povedala še Franc Guzelj in predsednik škofjeloškega društva Sožitje Marko Mohorič.


posnetek 11334 KB

stran: 1, 2, 3, 4
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE