ODDAJA - Zanimive teme

stran: 1, 2
Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 18.06.2019 11:10

Tek junakov 3. nadstropja je odlično uspel! V soboto so pred poldnevom tekli zase in za vse otroke, ki so v bitki z zahrbtno boleznijo omagali. Skoraj 60 otrok, ki so se ali se še vedno zdravijo na hemato onkološkem oddelku pediatrične klinike v Ljubljani, je skupaj s starši prišlo na tek, pridružili pa so se jim naši športniki in predsednik republike Borut Pahor


posnetek 1890 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 18.06.2019 10:34

Klicaj dneva! Danes ga namenjamo vsem junakom 3. nadstropja! vsem tistim, ki so se v soboto zbrali na teku junakov 3. nadstropja in vsem tistim, ki bi želeli biti del te lepe zgodbe, pa jim ni uspelo. Z otroki, ki so se že pozdravili ali pa se še vedno zdravijo na hemato - onkološkem oddelku pediatrične klinike v Ljubljani, so tekli naši športniki, čestital pa jim je tudi predsednik države Borut Pahor.


posnetek 3608 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 15.06.2019 10:40

V današnji oddaji nedeljski gost na Radiu Sora gostimo prostovoljce, ki so bili v minulem tednu nagrajeni za svoje delo.Z žarometi sta bila obsijana tudi Valerija in Ivo Čarman. Kot Miklavž in njegova žena že več kot dvajset let obiskujeta otroke, ki se zdravijo na hemato-onkološkem oddelku pediatrične klinike v Ljubljani, in jih obdarujeta. Z njimi in njihovimi starši sta v teh dveh desetletjih spletla čisto posebne vezi, skupaj z Urško Kolenc pa sta jih včeraj pripeljala še v Škofjo Loko, kjer sodopoldne skupaj z našimi olimpijci in predsednikom Pahorjem tekli na teku junakov 3. nadstropja.


posnetek 6283 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 30.03.2019 12:30

33. tekmovanje Turizmu pomaga lastna glava je žirovskim osnovnošolcem prineslo kar dve zlati priznanji!Kako so se na tekmovanje pripravljali in obiskovalcem tržnice na zaključni prireditvi v Domžalah predstavili svoj domači kraj?


posnetek 4165 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 30.03.2019 11:20

Šest študentov Medicinske fakultete v Ljubljani se v začetku prihodnjega leta odpravlja na trimesečno humanitarno medicinsko odpravo v Zambijo, kjer bodo kot prostovoljci delali v lokalni bolnišnici. Kaj jih vodi na odpravo in, kako bo slednja potekala sta nam v kratkem klepetu zaupala Žan Vrhunc in Veronika Vogrin.


posnetek 17070 KB

stran: 1, 2
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE