Tek 4 mostov uspel!

datum objaveObjavljeno / 19.06.2017 14:20

Letošnji že 6. Tek 4. mostov je odlično uspel! Že dopoldan so tekli vrtčevski otroci, popoldan družine na teku za enotnost, zvečer osnovnošolci, vrhunec pa je bil sobotni nočni 10-kilometrski tek po ulicah Škofje Loke. Dobrih 1200 tekačev je vzpodbujala množica navijačev ob progi, kar je sploh posebnost teka 4 mostov po ulicah Škofje Loke. Letošnji tek bo ostal v spominu tudi po novem rekordu; s časom 30 minut in 24 sekund ga je dosegel Avstrijec Stephan Listabarth:


posnetek 127 KB/PREVOD: Bilo je zelo, zelo lepo! Super tekma, vzdušje je bilo neverjetno, toliko ljudi ob progi in vsi so navijali! Proga ni enostavna, je razgibana, teče gor in dol. Ampak res sem užival in vesel sem, da sem bil zraven!/

Absolutna zmagovalka med ženskami je bila Lucija Krkoč iz Vipavske doline, ki je za 10 kilometrov potrebovala 37 minut in 52 sekund. Povedala je, da je bilo:


posnetek 108 KBV moških štafetah sta zmagala brata Jure in Jan Trček iz Bevk, v ženskih Silva Gregorc in Saša Pisk iz Spodnje Idrije, v mešanih pa Špela Šipelj in Simon Koželj. Razglasili so tudi najbolj množično skupino, To sicer ni bila radijska ekipa, ki pa je bila zagotovo ena bolj opaznih, ampak ekipa škofjeloške gimnazije. Profesorica telovadbe Nevenka Bertoncelj:


posnetek 131 KBPonosen in zadovoljen je bil tudi župan Miha Ješe:


posnetek 245 KBZadovoljen je bil tudi direktor Teka 4 mostov Igor Drakulič.


posnetek 127 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE