OSMRTNICEOB BOLEČI IZGUBI NAŠE DRAGE HČERKE, SESTRE IN MAMICE POLONE BAJT IZ SOVODNJA SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO VSEM, KI SO NAM KAKORKOLI POMAGALI PRI ORGANIZACIJI POGREBA, NAM IZREKLI SOŽALJA, DAROVALI CVETJE, SVEČE IN NAM FINANČNO POMAGALI. POSEBNA ZAHVALA G. ŽUPNIKU ZA LEPO OPRAVLJEN OBRED, POGREBNI SLUŽBI AKRIS, POGREBCEM, PEVCEM IN ORGLIČARJU ZA ZAPETE OZIROMA ZAIGRANE PESMI IN GOVORNIKOMA ZA GANLJIVE BESEDE SLOVESA. ISKRENO SE ZAHVALJUJEMO TUDI ČLANOM PLANINSKEGA IN GASILSKEGA DRUŠTVA SOVODENJ, OSNOVNI ŠOLI IVANA TAVČARJA GORENJA VAS, PODRUŽNIČNI ŠOLI SOVODENJ, SODELAVCEM BENCINSKEGA SERVISA OMV, VSEM SOSEDOM IN PRIJATELJEM. HVALA TOREJ VSEM IMENOVANIM IN NEIMENOVANIM, KER STE NAM V TEŽKIH TRENUTKIH STALI OB STRANI IN POLONO V TAKO VELIKEM ŠTEVILU POSPREMILI NA NJENI ZADNJI POTI. ŽALUJOČI: MAMA MARIJA, OČE DUŠAN, BRAT SIMON Z DRUŽINO IN SINOVA MATIC IN NEJC.


SPOROČAMO ŽALOSTNO VEST, DA SE JE V 82. LETU POSLOVIL DRAGI MOŽ, ATA IN STARI ATA, MARJAN CIMERMAN IZ ŽIROV.

POGREB DRAGEGA POKOJNIKA BO V ČETRTEK, 21. FEBRUARJA OB 16. URI NA POKOPALIŠČU DOBRAČEVA V ŽIREH.

ŽARA BO NA DAN POGREBA, OD 10.00 NAPREJ, V TAMKAJŠNJI POSLOVILNI VEŽICI.


V 96. LETU STAROSTI NAS JE ZAPUSTILA NAŠA DRAGA MAMA MARIJA BEŠTER, PO DOMAČE MARTINČKOVA MAMA IZ DOLENJE VASI.

POGREB DRAGE POKOJNICE BO V ČETRTEK, 21. FEBRUARJA OB 15. URI NA POKOPALIŠČU V SELCIH.

POKOJNICA DO POGREBA LEŽI V DOMAČI HIŠI.


V 89. LETU SE JE ZA VEDNO POSLOVILA DRAGA MAMA IN STARA MAMA TEREZIJA ZIHERL IZ ŠKOFJE LOKE.

POGREB DRAGE POKOJNICE BO V PETEK, 22. FEBRUARJA OB 15. URI NA MESTNEM POKOPALIŠČU V ŠKOFJI LOKI, MAŠA ZADUŠNICA PA BO OB 14.00 V CERKVI SV. JAKOBA.

ŽARA BO NA DAN POGREBA, OD 10. URE NAPREJ, V TAMKAJŠNJI POSLOVILNI VEŽICI. MAŠA ZADUŠNICA BO OB 14. URI V CERKVI SV. JAKOBA.
Akris
Akris
Pogrebnik JeriÄŤ