Slovenski rokometaši po pravem maratonu remizirali v Stožicah

datum objaveObjavljeno / 27.10.2017 14:20

Slovenski rokometaši po pravem maratonu remizirali v Stožicah

Slovenski rokometaši so sinoči po pravem maratonu remizirali v Stožicah! Izbranci selektorja Veselina Vujovića so odigrali prvo pripravljalno tekmo s Hrvati in po skoraj dve uri dolgem dvoboju remizirali s 26:26. Zadnjega zadetka, ki bi Hrvatom prinesel zmago, sodniki niso priznali, saj je padel že po pisku, ki je označeval konec srečanja.

Vujovič je bil z igro svojih varovancev zadovoljen:


posnetek 81 KB/Prevod: Zadovoljen sem, ker sem preiuzkusili vseh 18 igralcev in ker smo igrali zelo močan, dober rokomet. Pokazali smo, da se lahko merimo z najmočnejšimi ekipami na svetu./

Selektor je v prvem polčasu opravil veliko menjav, v ogenj je poslal praktično vse svoje izbrance, tudi novince Nika Medveda, Aleksa Vlaha in Danija Zugana. Na klopi sta zaradi poškodb sedela Jure Dolenec in Vid Kavtičnik, medtem ko sta preostala dva Škofjeločana - Darko Cingesar in Matej Gaber - spet upravičila svoje mesto v reprezentanci. Najučinkovitejša sta bila sicer sinoči Žiga Mlakar s sedmimi in Gašper Marguč s petimi zadetki. Povratno prijateljskon srečanje bosta reprezentanci odigrali jutri zvečer v Zagrebu.

 

Na fotografiji: Škofjeločani (foto Igor Martinšek)

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE