ODDAJA - Aktualno

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 04.06.2021 13:32

Območna obrtno - podjetniška zbornica Škofja Loka v letošnjem letu praznuje 45 let! Jubilej so obeležili včeraj, s krajšo slovesnostjo na Loškem gradu, na kateri so podelili tudi priznanja letošnjim jubilantom.


posnetek 9704 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 20.05.2021 11:57

Včeraj so v Škofji Loki spet podelili nagrade dijakom najboljših zaključnih izdelkov! Nagrade že tradicionalno v Tednu obrti in podjetništva na Loškem podeljuje območna obrtna zbornica, komisiji pa sta letos izbirali med več kot 60-imi izdelki. Da sta prvi nagradi za svoja izdelka letos osvojila Klemen Filipič in Filip Kumer, smo vam že povedali, o nagradah in nagrajencih pa je tekla beseda tudi v oddaji Aktualno na Radiu Sora.


posnetek 9306 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 18.05.2021 19:31

Vas zanima, kako so se loška podjetja znašla v koronakrizi? Kako so jo morda celo obrnila v svoj prid? O tem smo na Radiu Sora govorili v Tednu obrti in podjetništva na Loškem! Na okrogli mizi z naslovom Covid–19 kot izziv za razvoj in modernizacijo podjetij na Škofjeloškem. O krizi in njenih priložnostih so razmišljali: Miha Lavtar iz OPTIWEBa, Polona Golija s Soriške Planine, Katarina Brence s Kmetije Pustotnik, Jernej Demšar iz Bederfly-a in Metka Sporiš iz Sanjskega šopka, svoje pa so dodali še predstavniki razvojne agencije Sora in območne obrtno podjetniške zbornice ter škofjeloški župan Tine Radinja


posnetek 45920 KB

Aktualno

Aktualno

datum objaveObjavljeno / 12.03.2021 11:32

V današnji oddaji Aktualno smo govorili o projektu ŽIVI ŽIVO - življenjske veščine odraščanja. V zavodu Kres so se namreč odločili, da se bodo spopadli z digitalno zasvojenostjo otrok in mladine ter zasnovali preventivni program digitalne kompetence. Gre za zanimiv in nadvse koristen projekt, ki nam ga je predstavila Katka Žbogar.


posnetek 9669 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE