ODDAJA - Gost tedna

stran: 1, 2, 3, 4
Gost tedna

Gost tedna

datum objaveObjavljeno / 18.06.2023 09:20

Naša tokratna gostja tedna je bila otroška in mladinska pisateljica Maša Ogrizek. Vseh sort starši in otroci, Gospa s klobukom, Lisičja luna, Luka iz bloka - to je samo nekaj naslovov njenih del, ki so med mladimi in tudi malo manj mladimi bralci zelo priljubljena, mnoga med njimi so tudi nagrajena. Govorili smo, seveda, o knjigah, branju in še čem;


posnetek 17880 KB

Gost tedna

Gost tedna

datum objaveObjavljeno / 04.06.2023 12:41

Naši tokratni gostje tedna so bili člani bronaste ekipe reševalcev nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Škofja Loka! David Gale, Tadej Beguš, Andraž Arhar in Andrej Šubic so na prestižnem tekmovanju reševalcev na Češkem dokazali, da s svojim znanjem in usposobljenostjo sodijo v sam svetovni vrh ter v močni konkurenci profesionalnih ekip osvojili več kot odlično tretje mesto. Kako so se soočali z izzivi in kdaj jim je bilo najtežje pa tudi o tem, kako pomembni so dobra usposobljenost, timski duh in povezanost reševalcev za dobro delo smo poklepetali z Davidom Galetom in Tadejem Begušem.


posnetek 17881 KB

Gost tedna

Gost tedna

datum objaveObjavljeno / 28.05.2023 08:48

Na zadnjo majsko nedeljo je bil naš gost tedna Jan Plestenjak - Škofjeločan, neprekosljiv perfekcionist z jasno vizijo, trubadur, romantični poet in karizmatični 50-letnik, ki s svojim glasom, stasom, glasbo ter iskrenostjo navdušuje vse generacije. Z Janom Plestenjakom smo poklepetali o njegovih spominih na Loko, o glasbi in ljubezni, pa tudi koncertu na Loškem gradu, ki bo poklon njegovi življenjski 50-letnici, 30-letnici glasbene kariere in 1050-letnici Škofje Loke.


posnetek 23853 KB

Gost tedna

Gost tedna

datum objaveObjavljeno / 21.05.2023 12:04

Našteli vam bomo nekaj pohištva in strojnih pripomočkov: klubska miza, rezbarjena omarica, stol, omarica za piano, superkart, sekalnik vej, kiper keson in resonančni izpuh za predelavo motorja. Kaj ima skupnega vse našteto? Njihovi avtorji in lastniki so dijaki Šolskega centra Škofja Loka, ki so za svoje stvaritve prejeli celo posebna priznanja. Kaj jim daje zagon za obrtno ustvarjanje ter na katere težave bi lahko naleteli na svoji nadaljnji poti? Ujemite njihove odgovore v oddaji Gost tedna.


posnetek 16955 KB

Gost tedna

Gost tedna

datum objaveObjavljeno / 14.05.2023 09:06

Naš tokratni gost tedna je bil Boštjan Jezeršek, pobudnik in idejni vodja KBK-ja, skoraj polmaratnoskega traila Kopačnica - Blegoš -Kopačnica na katerem udeleženci ne spoznavajo le klancev ampak uživajo tudi v izjemnih razgledih na Poljansko dolino. Zakaj so tekaške superge zamenjale fitnes in vadbo borilnih veščin, kako s svojo tekaško bando vzdržuje kondicijo in gre včasih tudi peš od doma na morje, predvsem pa o tem, kako se je začela in razvijala športna zgodba tekaškega praznika pod Blegošem,smo z Boštjanom Jezerškom klepetali to nedeljo.


posnetek 18546 KB

stran: 1, 2, 3, 4
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE