ODDAJA - Nedeljski gost do leta 2023

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 27.02.2023 13:38

Naš tokratni Gost tedna je bil Robert Anžič, vodja regijske ekipe za reševanje na vodi in iz vode, vodja slovenskih in evropskih jamskih potapljačev reševalcev ter podpredsednik Jamarske zveze Slovenije pa tudi vodnik reševalnega psa in član ekipe slovenske enote civilne zaščite, ki se je, dan po katastrofalnem potresu v Turčiji in Siriji, odpravila na pomoč pri iskanju preživelih. Več o razmerah na deloviščih in reševalni izkušnji lahko slišite v spodnjem prispevku:


posnetek 19467 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 13.11.2022 08:13

Karlo Jemc je Škofjeločan, dijak biotehniške gimnazije, karateist in glasbeni ustvarjalec, ki je deset različnih zvrsti mojstrsko strnil v glasbeni prvenec Intro, pod katerega se podpisuje z umetniškim imenom EVSIZ. O glasbi v vseh njenih besednih in zvočnih oblikah, navdihu in ustvarjalnosti, pa tudi pogumu in vztrajnosti, ki so potrebni za takšen projekt smo s Karlom Jemcem klepetali v tokratni oddaji Nedeljski gost.


posnetek 21670 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 06.11.2022 08:04

Nedeljski klepet smo si tokrat privoščili v družbi zgovornega Korošca, Mateja Pečovnika, predsednika društva OnkoMan. Z razlogom - saj smo že dobro zakorakali v mesec november – mesec brkatih in bradatih gospodov, ki ozaveščajo o raku pri moških. O bolezni, ki tudi pri moških ne izbira, zdravljenju, posledicah in pomenu preventive smo z vedno nasmejanim Matejem Pečovnikom klepetali to nedeljo.


posnetek 13124 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE