ODDAJA - Nedeljski gost

stran: 1, 2
Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 13.11.2022 08:13

Karlo Jemc je Škofjeločan, dijak biotehniške gimnazije, karateist in glasbeni ustvarjalec, ki je deset različnih zvrsti mojstrsko strnil v glasbeni prvenec Intro, pod katerega se podpisuje z umetniškim imenom EVSIZ. O glasbi v vseh njenih besednih in zvočnih oblikah, navdihu in ustvarjalnosti, pa tudi pogumu in vztrajnosti, ki so potrebni za takšen projekt smo s Karlom Jemcem klepetali v tokratni oddaji Nedeljski gost.


posnetek 21670 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 06.11.2022 08:04

Nedeljski klepet smo si tokrat privoščili v družbi zgovornega Korošca, Mateja Pečovnika, predsednika društva OnkoMan. Z razlogom - saj smo že dobro zakorakali v mesec november – mesec brkatih in bradatih gospodov, ki ozaveščajo o raku pri moških. O bolezni, ki tudi pri moških ne izbira, zdravljenju, posledicah in pomenu preventive smo z vedno nasmejanim Matejem Pečovnikom klepetali to nedeljo.


posnetek 13124 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 23.10.2022 10:41

Bencin, hitri avtomobili, dirkanje in tekmovalni adrenalin našega tokratnega nedeljskega gosta Nejca Trčka spremljajo že od malih nog, saj je mladi talentirani dirkač že tretja generacija, ki v družini Trček soustvarja podobo slovenskega avtomobilskega športa. Kdaj je začutil dirkaško strast, kako zadovoljen je s preteklo tekmovalno sezono in kakšen izziv ga čaka v francoskem Marseillu, kjer bo od 26. do 30. oktobra sodeloval na Olimpijskih igrah v avto-moto športu nam je zaupal Nejc Trček.


posnetek 13402 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 12.09.2022 11:10

Tokratni nedeljski klepet bo ovila zlata pentljica - simbol ozaveščanja o otroškem raku, bolezni za katero v Sloveniji zboli približno 80 otrok na leto. Svojo izkušnjo boja s to zahrbtno boleznijo, ki ne izbira let, so z nami delili Luka Omerzu, Tina Zore in Neža Logar iz Inštituta zlata pentljica, otroci z rakom.


posnetek 17525 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 31.07.2022 09:20

Naš tokratni nedeljski klepet je bil gasilski. Pridružila se nam je olimpijska ekipa članic B iz PGD Žiri, ki je na Gasilski olimpijadi v Celju osvojila odlično četrto mesto!


posnetek 13947 KB

stran: 1, 2
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE