ODDAJA - Nedeljski gost

stran: 1, 2
Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 13.06.2021 12:05

'Delaj to, kar rad delaš,' je življenjski moto Dušana Šubica, računalniškega strokovnjaka, ki smo ga v sedmi sezoni kulinaričnega šova Masterchef Slovenija, spoznali kot kuharskega mojstra, ki domače in prijatelje rad razvaja s tortami. O sladkih razvadah, kuharskih in ostalih zgodbah iz zakulisja najokusnejšega šova ta hip pa tudi izzivih, ki ga ženejo naprej smo z Dušanom Šubicem klepetali to nedeljo.


posnetek 16385 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 25.04.2021 13:10

Eden najprepoznavnejših slovenskih dramskih igralcev Aleš Valič je v svoji bogati igralski karieri ustvaril izjemno število gledaliških in na drugi strani filmskih in televizijskih vlog. V zadnjem času ga spremljamo tudi v aktualni televizijski seriji Najini mostovi.


posnetek 22126 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 07.03.2021 13:59

Danes zvečer bo se na malih ekranih začenja 3. sezona priljubljenega šova Mali šef. Med štedilnikom, pečico, pultom, lonci in ostalimi kuharskimi pripomočki se bosta z mladimi kuharskimi talenti v tej sezoni vrteli tudi Neja Frelih Oblak in Agata Čepelnik, mali šefici iz škofjeloške Osnovne šole Ivana Groharja. Zakaj sta se na tekmovanje prijavili, kaj jima gre pri kuhanju najbolje od rok in kaj najbolj na živce, katera je njuna najljubša jed in kaj bosta naredili, če jima uspe premagati ostalo kuharsko konkurenco sta nam zaupali v tokratnem nedeljskem klepetu.


posnetek 15397 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 21.02.2021 08:28

Andreja Čamernik Rampre, pevka in naša radijska sodelavka, s svojim glasom in talentom že štiri desetletja soustvarja slovensko glasbeno sceno. Kot pevka je sodelovala v številnih glasbenih skupinah in se poslušalcem predstavila kot odlična interpretka raznolikih glasbenih žanrov, ki se brez težav prelevi tudi v igralko in voditeljico. Kaj vse je zaznamovalo njenih 40 ustvarjalnih let, katere trenutke na tej poti si bo še posebej zapomnila in kaj si želi na poti do glasbenega abrahama nam je naša Andreja zaupala v tokratnem nedeljskem klepetu. V drugem delu pa smo strnili nekaj utrinkov iz nedeljskega klepeta z Andrejo in dodali nekaj novih.


posnetek 22606 KB


posnetek 7212 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 14.02.2021 08:18

V goste smo povabili Jožeta Drabika, ki je naš nekdanji radijski kolega, znan televizijski obraz in predvsem amaterski igralec. Pravi, da ima ljubezen več obrazov. Koliko in katere, pa boste izvedeli v pogovoru z njim.


posnetek 13099 KB

stran: 1, 2
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE