ODDAJA - Nedeljski gost

stran: 1, 2
Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 31.07.2022 09:20

Naš tokratni nedeljski klepet je bil gasilski. Pridružila se nam je olimpijska ekipa članic B iz PGD Žiri, ki je na Gasilski olimpijadi v Celju osvojila odlično četrto mesto!


posnetek 13947 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 26.06.2022 07:15

Nedeljsko klepetavi smo bili tokrat v družbi letošnjih žirovskih občinskih nagrajencev. Z nami so bili - Maja Justin Jerman, prejemnica priznanja za njen prispevek k dvigu nivoja kulturnega življenja, Matija Jereb, prejemnik priznanja za dolgoletno delo na področju zobozdravstva in člani Prostovoljnega gasilskega društva Dobračeva, prejemniki priznanja za 120 let plemenitega in požrtvovalnega dela na področju gasilstva.


posnetek 15505 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 29.05.2022 12:41

Med dogodki ob Tednu obrti in podjetništva v Škofji Loki, zagotovo še posebej izstopa tradicionalna razstava izdelkov dijakov in študentov strojništva in lesarstva Šolskega centra Škofja Loka! Ob odprtju razstave v škofjeloškem Sokolskem domu, na kateri so na ogled postavili neverjetne in tudi inovativne izdelke, je bilo na obrazih vseh prisotnih videti en sam ponos, še posebej pa pri dijakih in študentih, ki so veliko truda in časa vložili v svoje izdelke. Tudi letos je Obrtno - podjetniška zbornica Škofja Loka nagradila najboljše razstavljene izdelke in sicer je denarno nagrado prejelo šest dijakov, eden pa je dobil posebno nagrado za inovativnost. Med temi izdelki se je sprehodila Andreja Čamernik Rampre in z vsemi nagrajenci tudi poklepetala ter izvedela marsikaj zanimivega.


posnetek 13016 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 22.05.2022 11:07

Jure Galičič, naš tokratni nedeljski gost, je človek mnogih talentov. Soustvarjalec medvoške turistične podobe, amaterski igralec ter navdušen ljubitelj filmov in filmske glasbe, pa se več kot odlično znajde tudi v kuhinji. Kako spretno zna vrteti kuhalnico smo lahko videli v letošnji sezoni kulinaričnega šova Masterchef Slovenije, kjer si je prikuhal uvrstitev v najboljšo deseterico. Kaj ga je peljalo v televizijski šov, kako je slednji videti v praksi in, kako bo v svoje življenje vključil še več stvari ki ga navdušujejo, smo z Juretom Galičičem klepetali v tokratni oddaji Nedeljski gost.


posnetek 21630 KB

Nedeljski gost

Nedeljski gost

datum objaveObjavljeno / 01.05.2022 09:55

Na prvomajskem prazničnem klepetu, nam je družbo pred mikrofonom delal Tomaž Žugec, najboljši mladi mehanik Slovenije za leto 2022! Tomaž, sicer dijak Srednje šole za strojništvo Škofja Loka, se je na tekmovanju, ki ga pripravlja uredništvo revije Tranzit, v teoretičnem znanju in praktičnem delu pomeril v močni konkurenci dijakov iz desetih slovenskih šol in bil na koncu prepričljivo najboljši.


posnetek 8796 KB

stran: 1, 2
ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE