ODDAJA - Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 15.09.2020 12:51

Ja, šolska vrata so se s septembrom ponovno odprla, mladi, njihovi mentorji in profesorji Šolskega centra Škofja Loka pa so že zavihali rokave in se lotili novih projektov. Nekaj teh vam predstavimo danes.


posnetek 13375 KB

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 16.06.2020 11:22

Šolsko leto se počasi zaključuje in s tem na krajše počitnice odhajajo tudi naša redna mesečna torkova druženja s škofjeloškim Šolskim centrom. Preden se zares poslovimo, pa je prav, da še enkrat pokukamo za njihova vrata in preverimo kaj vse so dijaki skupaj z mentorji dosegli na tekmovalno-raziskovalnem nivoju in kako lahko nekaj dodatnega znanja v teh dneh pri njih osvojite tudi vi. Iz ker je znanje naše največje bogastvo, bomo z nabiranjem svežega tudi začeli, ter vam kratko predstavil projekt MUNERA 3, v okviru katerega potekajo različna izobraževanja za zaposlene.


posnetek 13336 KB

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 19.05.2020 12:31

Odpravili smo se na obisk Šolskega centra Škofja Loka, ki je včeraj ponovno odprl svoja vrata in čestitali uspešnim dijaškim podjetjem! Kar nekaj se jih je predstavilo na državnem tekmovanju in se odlično odrezalo - podjetje Recolor pa je gladko premagalo vso konkurenco in postalo zmagovalec 7. državnega tekmovanja dijaških podjetij!


posnetek 10968 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE