ODDAJA - Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 26.02.2020 13:50

Skupaj smo se odpravili na obisk škofjeloškega Šolskega centra in vam zaupali, kako pester je bil šolski utrip takoj po počitnicah.


posnetek 7661 KB

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 28.01.2020 10:11

Na obisku škofjeloškega Šolskega centra smo vam predstavili živahen utrip pred informativnimi dnevi na Srednji šoli za lesarstvo in uspešno predstavitev dijakov Srednje šole za strojništvo v Bruslju.


posnetek 10059 KB

?olski center se predstavi

?olski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 17.12.2019 08:56

Kot pravi pogled na koledar, je danes tretji torek v mesecu in čas za obisk škofjeloškega Šolskega centra. Najprej se bomo na kratko ustavili na Srednji šoli za lesarstvo ter spoznali delo in poklic tapetnika.Po druženju s tapetniki in udeleženci mednarodnih izmenjav pa še kratek skok v svet inštalaterjev.V nadaljevanju pa se še za nekaj minut ustavimo na Šolskem centru Škofja Loka, na Srednji šoli za strojništvo in vam približali še njihovo delo na področju energetike.


posnetek 19026 KB

Šolski center se predstavi

Šolski center se predstavi

datum objaveObjavljeno / 19.11.2019 07:28

Mesec je naokoli in ponovno je čas za obisk škofjeloškega Šolskega centra. Najprej smo se na kratko ustavili na Srednji šoli za lesarstvo, kjer bodo v teh dneh širši javnosti predstavili zanimiv projekt z naslovom Lesni feniks.


posnetek 12929 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE
Sorina izbranka

Glasujte za novo Sorino izbranko!

Najboljša domača

Glasujte za novo Najboljšo domačo!