ODDAJA - Zanimive teme

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 28.07.2022 15:30

V Sloveniji se te dni mudi gledališka skupina Pristava iz Buenos Airesa! Slednja deluje v okivru slovenskega doma, ki je bil ustanovljen leta 1959 in poleg gledališčnikov združuje tudi sobotno šolo, pevsko, folklorno in mladinsko skupino. S predstavo Jeklene magnolije Roberta Harlinga so že gostovali v Adergasu in Šentjoštu, v soboto pa prihajajo še v Škofjo Loko!


posnetek 3437 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 26.05.2022 14:59

Lios klub Škofja Loka, ki deluje že polnih 20 let, bo to soboto s koncertom Pomagajmo skupaj, razveselil ljubitelje slovenske popevke in hkrati zbiral sredstva za dober namen. O sobotnem koncertu in delu v preteklih dveh desetletjih smo kratko poklepetali s predsednico Mirjam Jezeršek in članico Moniko Tavčar.


posnetek 4484 KB

Zanimive teme

Zanimive teme

datum objaveObjavljeno / 16.05.2022 18:00

OKROGLA MIZA - NOVA POSLOVNA REALNOST - IZZIV ZA PODJETJA NA ŠKOFJELOŠKEM Kako se loška podjetja znajdejo v aktualni krizi? Kako novo poslovno realnost obračajo v svoj prid? Kako se soočajo z izzivi sodobnega časa? O tem smo na Radiu Sora govorili v Tednu obrti in podjetništva na Loškem! O aktualnem stanju in priložnostih, ki jih ponuja lokalno okolje, so razmišljali: Marko Lotrič iz Lotrič meroslovja, Simon Mesec iz Meborja, Marko Dolenc iz Žage Dolenc in Mitja Vodnjov iz Loške zadruge, svoje pa so dodali še predstavniki razvojne agencije Sora in območne obrtno podjetniške zbornice ter škofjeloški župan Tine Radinja.


posnetek 44991 KB

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE