Kranjski policisti so včeraj prijeli osumljence treh tatvin

datum objaveObjavljeno / 24.03.2020 14:20

Kranjski policisti so včeraj prijeli osumljence treh tatvin

Kranjski policisti so včeraj prijeli osumljence treh tatvin! Poskus drzne tatvine se je včeraj sredi popoldneva zgodil v Kranju; storilec se je s skirojem pripeljal do starejše občanke in ji poskušal iz rok iztrgati torbico. Na srečo je to opazil drug občan, ki je storilca zadržal do prihoda policije. Policisti sumijo, da je bil skiro ukraden, zato so ga zasegli, lastnik pa ga dobi na kranjski policijski postaji.

Pri izhodu iz trgovine so varnostniki zalotili dve osebi, ki sta si poskušali prilastiti parfume v vrednosti okoli 600 eurov. Pozno zvečer pa so kranjski policisti obravnavali še prijavo delavcev bencinskega servisa, od koder je neznanec odnesel sredstva za gorenje. Gorilni gel so nato našli v bližini, izsledili pa so tudi nepridiprava. Gre za starega znanca policije, ki je bil že večkrat obravnavan zaradi tatvin, osumljen pa je tudi podtikanja ognja na zabojnike za smeti.

Kranjski policisti so včeraj pomagali tudi gasilcem pri sanaciji strehe, ki jo je poškodoval veter. Za varno delo gasilcev so izpraznili in zavarovali območje, da so ti lahko odpravili nevarnost.

Tudi brez prometnih nesreč ni šlo. V Preddvoru je prehitra voznica zapeljala s ceste in se z osebnim avtomobilom prevrnila na bok. V nesreči se je lažje poškodovala.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE
Najboljša domača

Glasujte za novo Najboljšo domačo!

Sorina izbranka

Glasujte za novo Sorino izbranko!