Cestne zapore v Kranju

datum objaveObjavljeno / 14.10.2021 06:00

Cestne zapore v Kranju

Zaradi asfaltiranja odseka glavne mestne ceste bo od četrtka, 14. oktobra, do vključno sobote, 16. oktobra, delna zapora ceste od križišča z Likozarjevo ulico in Jezersko cesto do križišča z ulico Mirka Vadnova in ulico Janka Puclja. Obvoz bo urejen. Dan pozneje pa bo delna zapora tudi na delu Bleiweisove ceste. En vozni pas bo v celoti zaprt predvidoma osem dni.

Prav tako bo v času od 14. do 16. oktobra med 7. in 17. uro, v celoti zaprt vozni pasu v smeri iz Kranja proti Brniku in sicer od križišča z Likozarjevo ulico in Jezersko cesto – pri objektu na naslovu Likozarjeva ulica 1 – do križišča z ulico Mirka Vadnova in ulico Janka Puclja – pri objektu na naslovu Ulica Mirka Vadnova 1. Obvoz bo urejen in ustrezno označen s prometno signalizacijo po Likozarjevi ulici, cesti Rudija Šeliga in cesti Jaka Platiše.

Med 15. in 23. oktobrom pa bo med 7. in 15. uro delna zapora Bleiweisove ceste, natančneje od križišča z Nazorjevo ulico do križišča s Kidričevo in Oldhamsko cesto. V celoti bo zaprt vozni pas v smeri iz Kranja proti Kokrici.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE