OGLAŠEVANJE

 

 

ZAKAJ POSLUŠATI IN OGLAŠEVATI NA
RADIU SORA ?

Zato, ker je Radio Sora vam najbližji, zaradi domačih novic in zabave in končno tudi zato, ker smo na radiu Sora vaši znanci in prijatelji .
Po poslušanosti je Radio Sora prva lokalna radijska postaja na območju slišnosti (spodnje Gorenjska) in najbolj poslušana na Škofjeloškem ( RADIOMETRIJA, 2015).

44 letna tradicija, aktulanost in kakovost radia Sora vpliva na zvestobo poslušalcev in oglaševalcev ter hkrati povečuje verodostojnost in vpliv vaših oglasov.

Programska pestrost radia Sora poveča možnost povezave oglasa z vsebino oddaje. Oglasi tako ciljajo na želeno skupino in povečajo učinkovitost oglaševanja.

Radio Sora ima več poti do kupca, poleg radijskega etra, smo tudi v kabelskem omrežju Gorenjske in ljubljanske regije, signal pa oddajamo tudi preko svetovnega spleta in ne nazadnje.

Imamo konkurenčne cene in znamo prisluhniti vašim željam.

Radio Sora ima status lokalnega programa posebnega pomena.

Naš program ustvarja preko 20 redno in pogodbeno zaposlenih delavcev. Razmeroma velik krog sodelavcev zagotavlja kvaliteto in vsebinsko pestrost programa. Odraz kvalitetnega dela in nenehne rasti je tudi naš obstoj od leta 1979.

Kontakt:

Martina Kolenc Novak
gsm.: 041 931 370
martina[afna]radio-sora[pika]si

Teja Potočnik 
gsm.: 040 419 378
 teja[afna]radio-sora[pika]si

Sabina Romšak
gsm.: 041 591 905
sabina[afna]radio-sora[pika]si

 

 

 

Z oglaševanjem na Radiu Sora tudi pomagate številnim društvom in humanitarnim organizacijam, ki jim Radio Sora vrača v obliki medijskega sponzoriranja, organizacije humanitarnih dogodkov…