Rokomet: Ločani izenačeno z Ribnico; zanimiv 9. krog Lige NLB

datum objaveObjavljeno / 13.11.2023 14:05

Rokomet: Ločani izenačeno z Ribnico; zanimiv 9. krog Lige NLB

Rokometaši Urbanscape Loke so v soboto v domači dvorani Poden v 9. krogu lige NLB izenačili z Ribnico! Srečanje se je zaključilo s 35:35, medtem ko so Ločani prvi polčas dobili s kar devetimi točkami prednosti, z 21:12. V drugi polovici tekme se je razmerje moči na igrišču povsem spremenilo, Ribničani so bili tisti, ki so narekovali ritem, na koncu pa iztržili neodločen izid.

Škofjeločan Jaka Soršak, ki je bil izbran za igralca srečanja, je po tekmi povedal: “Občutki so mešani. Prvi polčas smo res odigrali vrhunsko. Obramba je delovala kot smo se dogovorili. Vratarji so branili. Skratka vse je bilo kot smo se dogovorili. V drugem polčasu, okoli 40. minute pa nismo več igrali naše najboljše igre. Zmanjkalo nam je moči, posledično nismo bili dovolj zbrani v obrambi in napadu. Ribnica se je v drugem polčasu prebudila, začela bolje igrati in zadevati gole. Na koncu smo lahko veseli, da smo izvlekli remi, ” je še dodal Soršak.

Škofjeločani bodo v prihodnjem krogu gostovali v Celju.

Sicer pa je bilo na sobotnih tekmah 9. kroga Lige NLB izjemno pestro. V Slovenj Gradcu se je tekma med domačini in Gorenjem prav tako kot v Škofji Loki končala brez zmagovalca, mestni derbi med Ljubljano in Grosistom Slovanom je pripadel Ljubljani, zmag pa so se razveselili Celjani, ki so v Novem mestu premagali Krko, Jeruzalem Ormož, ki je premagal Sviš, in Trimo Trebnje, ki je bil boljši pri Škofljici. Že dan prej pa je Koper premagal Dobovo.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE