Rokometaši Alplesa brez točk iz Pomurja!

datum objaveObjavljeno / 03.12.2019 14:20

Rokometaši Alplesa brez točk iz Pomurja!

Rokometaši Alplesa so ostali brez točk v Murski Soboti! V soboto so gostovali pri prvouvrščeni in še neporaženi ekipi v drugi rokometni ligi, pri Pomurju, ki je tudi po sobotnem srečanju še vedno brez poraza. Srečanje se je zaključilo s 23:21.

Slab začetek Železnikarjev je botroval temu, da so se domačini lahko kaj hitro odlepili in pobegnili na 3 gole prednosti, v 20. minuti pa je bilo že +5. Vmes so gostitelji vodili že za 8 zadetkov, a so rokometaši Alplesa uspeli do polčasa to prednost zmanjšati na -6. V dugem polčasu so malce stopili na plin in uspešno topili prednost domačih, a bližje kot na dva gola zaostanka jim ni uspelo priti, tako da je zmaga ostala v Murski Soboti - ob izidu 23:21!

Za Alples je 6 golov dosegel Andrej Bergant, 5 jih je dodal Blaž Resnik. Trener Agron Šefketi je po tekmi povedal: ''To je bila naša najslabša tekma v sezoni. Na tej tekmi nismo prikazali nič omembe vrednega, ne v obrambi kot tudi ne v napadu. Preveč individualnih akcij v napadu, slabi streli in pa veliko preveč izgubljenih žog. V zadnjih 15 minutah smo malo dvignili nivo v obrambi, ampak v napadu pa ni bilo razlike (neizdelani streli, izgubljene žoge...). Toda žal naše boljše igre in slabše igre domačih nismo izkoristili in točki ostajata v Pomurju."

To soboto v Železnike prihaja ekipa Cerkelj.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE