Rokometaši Alplesa premagali ekipo Moškanjci Gorišnica!

datum objaveObjavljeno / 25.11.2019 14:20

Rokometaši Alplesa premagali ekipo Moškanjci Gorišnica!

Rokometaše Alplesa je v okviru petega kroga 2. državne rokometne lige čakala zahtevna domača tekma proti ekipo Moškanjci Gorišnica, ki pa so jo dobili z 29:28.

Trener igralcev Alplesa Agron Šefketi je po tekmo povedal: ''Pričakovali smo težko tekmo, v preteklosti nam je Gorišnica povzročala kar nekaj težav, lani smo obe tekmi z njimi izgubili, tako, da smo bili odločeni, da letos pa ostanejo točke doma.
Tekma je bila v prvem polčasu zelo izenačena, nobena ekipa se ni uspela oddaljiti, mi pa smo poskušali z več rotacijami držati visok ritem. V drugem polčasu je bila zgodba podobna, ko pa smo prišli do prednosti 3 golov je spet sledilo nekaj nepotrebnih napak in s tem smo dopustili nasprotniku, da se je vrnil v igro in naredil preobrat. Gostje so v zaključku tekme obrnili rezultat in povedli s 3 goli razlike, a se fantje niso predali in so s srčnostjo in borbenostjo v zadnjih petih minutah naredili delni izid 4:0 in 5 sekund pred koncem povedli za gol. Ko smo že mislili, da bo to na tej tekmi dovolj, pa je sledilo še malo drame za gledalce. Napravili smo nespameten prekršek in sodnika sta ob koncu tekme dosodila prekršek za sedemmetrovko in rdeči karton našemu igralcu. Ampak te naše napake na srečo gostujoča ekipa ni izkoristila, tako je po zgrešenem strelu iz sedmih metrov zmaga ostala doma.''

Alples s tekmo več zaseda trenutno 3. mesto na lestvici, prihodnji vikend pa ga čaka dolgo in zahtevno gostovanje pri vodilnem in še neporaženem Pomurju.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE