Škofjeločan Nace Frelih bo izpustil celotno prihajajočo sezono

datum objaveObjavljeno / 30.06.2024 14:05

Škofjeločan Nace Frelih bo izpustil celotno prihajajočo sezono

Košarkarji škofjeloškega LTH Castingsa bodo tudi v prihajajoči sezoni nastopali med slovensko košarkarsko elito. Novi trener Dejan Prokić pa ne bo mogel računati na pomoč 22-letnega Škofjeločana Naceta Freliha, ki je v zaključku letošnje sezone staknil hudo poškodbo kolena, zaradi katere bo primoran izpustiti celotno sezono 2024/25.

Frelih je bil v zadnjih nekaj sezonah nepogrešljivi košarkar LTH Castingsa na položajih krilnega in klasičnega centra. V letošnji sezoni je bil med drugim najboljši pri odstotku zadetih metov za 3 točke (38,9%) in drugi najboljši pri odstotku zadetih metov za 2 točki (65,3%). Prav na zadnji tekmi rednega dela sezone, ko so Škofjeločani gostovali v Hali Tivoli, je v enem od napadov staknil hudo poškodbo kolena. Ta ga bo od igrišč oddaljila predvidoma za leto dni.

"Za mano je uspešna operacija. Zdaj je pomembno, da ostanem potrpežljiv in v celoti okrevam. Žal mi je, da ekipi v prihajajoči sezoni ne bom mogel pomagati na parketu, bom pa brez dvoma njen največji navijač ob robu igrišča in na tribunah," je povedal Frelih.

ARHIV
Prelistajte arhiv Radia Sora
ISKANJE